Thera.......

Livet för en Thera Sebastian i bilder och texter....

Mr Bond....

Publicerad 2014-03-07 22:56:00 i Allmänt

Då har jag bott i lägenheten i över en vecka och för första gången idag så städade jag, dammsugaren jag fått av barnens Mormor idag kom väl till användning och även moppen och skurmedlet gjorde att golvet blev fint.
Städade i uppskattningsvis ca 30 minuter, sedan va det klart..... klart!!!!!???!!!!!
Ja, barnen gick med soporna, jag diskade, sedan va golv klara på ett kick medans de städade deras Space.
Ja, mindre än en timme med att diska och städa tog det, och då är det inte städat på över en vecka med massa spring med lådor och flyttande.
Så härligt, fast jag gillar ju att dansa med dammsugaren så längtar tills nästa sväng med den lilla lila fasan.


Lillebror Noa åkte idag till hans pappa, saknade familjen där, så självklarr så får han åka dit så jag och Storebror Melwin har Fredagsmys på oss två ikväll.


Tänkte på det idag, jag är inte ensammen..... fast jag är själv i lägenheten så är jag inte ensammen alls.
Har så mycket kärlek kring mig att det fyller hela mig.
Att vara såhär lycklig i ensamheten i en tvåsamhet är nog få får känna av.

Pratat med henne om det, att vara så "sammalika" varandra och bara känna sådan trygghet, inte behöva vara rädd att känna olika, att bråka, att vara osams.... för det spelar intw någon roll i hur mycket en älskar varandra.
Det "tullar" inte på kärleken en känner för varandra.... utan den är bestående, den är huggen i sten och är hållbar genom allt.
Det andra, det vi tjaffsar om, tycker olika om är annat.... det är inget som påverkar något.

Jag får vara "het" i ett samtal, jag får vara sour och jag får vara jag, fast det inte alltid uppskattas, bli helt tyst och stänga in mig.... Hon får vara en elefant i en porslins butik, en arrogant liten JÄVUL och plump ibland.... och det är helt UNDERBART<3 vi älskar varandra ändå<3

Framtiden med två katter, våra barn, Melwin Noa och syskon de här och kommer få i ett hus/lägenhet i Norrland, lägenhet i Göteborg, bröllopsresa i NY och sedan vidare till värmen som vi bägge ÄLSKAR!
Stötta varandra, peppa varandra i att studera och jobba.

Älskar dig oerhört mycket, hårt och djupt Sara Teddi Gelander, Mr Bond, Dean och Jack...
Din Thera, Miss Moneypenny, Rose, Sebastian Therese Jacobzon Gelander<3



Kommentarer

Postat av: Teddi

Publicerad 2014-03-08 02:36:15

Hohoho, vad du är underbar snutthuvve, svårt å låta bli att le stort å skratta för mig själv när jag läser det här :-* <3

Postat av: Teddi

Publicerad 2014-03-08 02:36:36

Hohoho, vad du är underbar snutthuvve, svårt å låta bli att le stort å skratta för mig själv när jag läser det här :-* <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Thera Sebastian

Mitt liv, min egna lycka och att ta hand om mig så jag kan älska mina barn mina vänner och den familj jag har som bryr sig om mig till fullo. Vardagslugn i Örnsköldsvik/Borås med fart, men kärlek till Stockholm med fart och intensitet. Har det största ansvaret att respektera den jag är acceptera det liv som är mitt. Sjunger på bröllop, dop och begravningar, syns även till på andra ställen då det händer sej. Undersköterska med planer att börja studera. 2012 blev jag invald till Ordförande i RFSL Örnsköldsvik och brinner för att göra HBTQ personer rättvisa i den staden jag bor i. GBP opererad med en historia som sjuk efter att kroppen fick i sig för lite näring och lever idag för att ALDRIG bli så svag sjuk fysiskt och psykiskt dålig igen. Livet tog vändningar jag aldrig trodde och är starkare nu än någonsin med erfarenheter, sorg och hopp att jag fast misstag är värd att vara lycklig. Kärlek och Acceptans

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela