Thera.......

Livet för en Thera Sebastian i bilder och texter....

!!!!!TANDLÄKAREN!!!!!

Publicerad 2010-10-27 20:08:18 i Allmänt

JA i tandläkaren är jag inte vidare mycket glad i, eller gillar vidare mycket, alla som känner mej vet att det är en sak jag SKYR som pesten och verkligen drar mej för att göra eller träffa!
Men nu har det verkligen inte fungerat längre, det har gjort ONT och det gör så förbenat ont att jag inte kunnat sova, äta fungera eller kunna vara glad alls, JUST för att det har varit så mycket AJ AJ!
Ätit massa piller som i sin tur bara gett mej ont i magen istället, för hur mycket Alvedon är det bra att äta varje dag, vecka, MÅNAD !??????
Ja inte så många som jag ätit iallafall, INTE bra!
Och då jag legat med tandont har jag funderat,  - VAD I HELVETE håller jag PÅ MED!???varför går jag inte bara till tandläkaren och ordnar detta!????

Men det har inte gått ändå för mej att ringa till någon tandläkare, bara tanken har fått mej att vilja kräkas, gråta, springa och gömma mej....... rädd för mitt liv verkligen, vilket är så JÄVLIGT fånigt, då smärtan i tanden jag haft inte kan mäta sej med det aj aj som jag skulle få lida i tandläkarstolen!!!!!!!!
Saken har varit den att jag inte ens kunnat ringa IN till tandläkaren, inte kunna kolla upp ett numer till dom, inte kunnat bestämma mej för vilken tandläkare jag ska ha ens en gång!!!!!
Maria som hon med inte är vidare glad i tandläkaren vet hur jag har det, har suttit med mej dessa nätter då jag haft ont och fattat att NU...NU måste det hända något!
Idag och igår har jag såklart haft ont i en av de två tänderna som jävlas med mej..... och idag har hon ring in och löste den delen till mej....
Sen va det att sätta sej i bilen och åkte in till tandläkaren....*panik*
Kunde inte andas i bilen, va helt stel och fräste till åt Maria (stackarn) ett antal gr om SKITSAKER!
Inne hos tandläkaren va Maria såklart med... men jag började gråta....Ja gråta....Är snart 30 år(fyller imorgon) och gråter hos tandläkaren....
Han va så lugn, nästan så jag kände mej fånig över att jag va så hisspig över detta med att sätta mej i Tandläkarstolen.

Pang va det taget bilder, sen pratade vi ett tag, mest med Maria då jag fokuserade mej på att andas, för höll på att tuppa av ett tag kände jag just för att andas ett djupt andetag inte fungerade för mej.
Vipps så va det en spruta och TUR va det nog att han bara tog fram sprutan och stack mej i munnen......han som inte reagera vidare mycket!
fast tårarna kom, förlösande rullade dom ner....och det va okey för mej att vara rädd, han förstod, och tandsköterskan förstod hon med. Och Maria höll min hand helatiden!
Början till en rotfyllning är nu lagd, ska dit igen nästa vecka igen och fortsätta och börja med nästa tand på andra sidan(lossnade en bit där för 3 veckor sen)

Tack Maria älskade du för att du satt med mej och att du fast du fattar min panik och dödsångest över Tandläkaren drog dit mej ÄNDÅ....... nu har det börjat och jag ska avsluta detta och fixa det som ska fixas nu!!!!

Som jag lovat.......

Publicerad 2010-10-26 13:16:22 i Allmänt

...... så ska jag såklart blogga lite idag, blev mest en snabbskrivning igår för att påminna mej skälv i första hand att jag har en blogg och BÖÖÖÖÖR verkligen skriva i den! =)

Vad har hänt sen sist då, JA massor och inte igentligen nått, hade jag bloggat nder denna tiden hade det nog mest handlat om att JAG OCH MARIA väntar BARN tillsammans =)
(Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihooooooooooooooooooooooooo)
Redan nu är vi inne i vecka 28+ 1 och det är inte kloooookt va lyckliga vi är över att det tog den dära gången i April!
Vi har försökt två gr innan och på nr tre ville det sej.
Om vi ska ta det vi ser på UL bilderna så kommer det komma ut en liten kille till oss i Januari.
Det är inte KLOKT va underbart detta är, att se Maria bära vårat barn, vara så otroligt vacker som hon är gör mej rörd till tårar varje dag verkligen!
Tacksamheten att jag har hittat henne och hon hittade mej är ENORMT stor och det går verkligen inte att skriva det med ord eller att försöka visa det på samma gång, för det är en omöjlighet kan jag säga.
Tur att vi har hela livet tillsammans så att jag kan portionera ut all kärleken jag har till henne över varje dag.

Tacksammhet har jag verkligen mycket av, jag såg en svensk film igår på kanal ett.... en film om en verklig händelse 1997 då en homosexuell man vid namn Nassim blev dödad av två ungdommar, satanister, enbart för att han va bög, ett hatbrott så det skriker om det.
Och jag grät av orättvisan över hur man kan vilja döda en människa enbart för att den inte är som "DOM" vill att man ska vara, Normen...... HETRO.....vanlig....
Alla pratar om då man växer upp att man ska vara en egen person, MEN inte så att man sticker ut från mängden, vi ska tänka fritt, MEN inte för fritt så det stör någon annan, Klä oss som vi vill, MEN följa modet....Älska vem man vill BARA det är någon som är Accepterad.
Minns det från skolan så väl, man va rädd att IGENTLIGEN säga att man tyckte Pelle va söt, för atta svärmade ju över Jonas och det innebar att Jonas va rätt och Pelle va fel.

Tror att jag i viss del följt strömmen, ett tag iallafall.
Men sen alltid gått egna vägar.
Inte alltid varit de lättaste kan jag lova och då man får på bloggen läsa bland kommentarerna de ena och de andra om mej så är det bara ännumera understruket vilka människor det finns i världen som saknar respekt och vett innanför skallbenet och inte kan ha den dära spärren på vad som är okey och inte!
Man behöver inte gilla alla, man behöver inte vilja umgås med alla, men någonstans inne i en tycker jag att respekten till andra människor borde finnas inbyggd.

Igår tänkte jag då tårarna föll att jag va så ledsen över alla dessa människor som blir hatade, retade och hotade för den dom va......
Tycker att inte någon har rätt att dömma någon annan för den dom är.
Döm mej för mina handingar och inte för den jag är.
Sak och person är två olika saker. Sen kan rykten gå, skitsnack om vad som är och inte är.
Behöver då bara rikta min fokus på en pristagande dokumentärfilm som gjorts i våran omgivning de senaste året för att få fram min poäng.
Vi är dom vi är och jag kan inte heller hata de personerna som skriker åt en på stan, eller de som hatar personer för att dom är svart, kvinna, man, jude... dom vet inte bättre, dom har inte fått den uppfostran att tänka på annat sätt!

Oj blev ett litet parti av blodigt alvar där vist.... men gör så ont i hjärtat att veta att orättvisorna finns i världen och att se denna filmen igår om Nassim och Peter skar hårt i mitt hjärta.
Och är fylld av tacksamhet över att jag har Maria och familj som älskar mej, accepterar och respekterat Mej och Maria.

JA jävlar.......

Publicerad 2010-10-25 15:52:52 i Allmänt

Jisses och alla de andra orden man kna komma på för att inse att OJ jag sitter och bloggar igen, det va som inte igår som jag gjorde det!!!
Bra länge sen.....föööör länge sen.
Nästan så att jag inte rikgtigt mindes hur jag skulle kogga in mej, och nästan så att jag är lite skakis och nervös över att skriva.
Känns ju som om man borde ha massor att skriva om då man inte boggat på ett tag, men det kommer nog sen!!
Har inte all tiden idag heller att just sitta och blogga, så detta är bara ett litet litet inlägg i denna tomma bloggen änsålänge!

Ska ikväll iväg och jobba....är snart på gång ut genom dörren, ska bara se till att alla hundarna har kissat innan jag stänger ner kring mej, och innan pajji killen har kissat klart så passar ja som på här inne!
Maria kommer snart hem hon med.... blir ett HEJ och HEJ DÅ i dörren som det kan vara ibland, lite tråkit, men ändå så nödvändigt!

Kram och ja jag kommer blogga mera nu.... redan imorgon ska jag skriva av mej lite.....

Om

Min profilbild

Thera Sebastian

Mitt liv, min egna lycka och att ta hand om mig så jag kan älska mina barn mina vänner och den familj jag har som bryr sig om mig till fullo. Vardagslugn i Örnsköldsvik/Borås med fart, men kärlek till Stockholm med fart och intensitet. Har det största ansvaret att respektera den jag är acceptera det liv som är mitt. Sjunger på bröllop, dop och begravningar, syns även till på andra ställen då det händer sej. Undersköterska med planer att börja studera. 2012 blev jag invald till Ordförande i RFSL Örnsköldsvik och brinner för att göra HBTQ personer rättvisa i den staden jag bor i. GBP opererad med en historia som sjuk efter att kroppen fick i sig för lite näring och lever idag för att ALDRIG bli så svag sjuk fysiskt och psykiskt dålig igen. Livet tog vändningar jag aldrig trodde och är starkare nu än någonsin med erfarenheter, sorg och hopp att jag fast misstag är värd att vara lycklig. Kärlek och Acceptans

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela