Thera.......

Livet för en Thera Sebastian i bilder och texter....

Kan man Önska sånt!?

Publicerad 2010-01-26 15:52:10 i Allmänt

Då är detta första passet jag ska jobba efter jag legat dålig.....Nervös att jobba.....ja man känner att kroppen och MAGEN är mör ännu!
Så hoppas att kvällen är lugn och att det inte blir jobbigt för magen!
Ska jobba hela helgen med, så vore bra med en mjukstart!
Får man önska sånnna saker???

Saknar Maria..............

Sushi toket...........

Publicerad 2010-01-24 15:00:58 i Allmänt

Ja men det ska såklart bli Sushi idag i lilla magen, och ris är väll milt?
Hmmm försöker övertyga mej att det är bra, ja nu då jag väl är sugen på nått då jag har ont i magen annars så är det väll bra att äta det man är sugen på!? eller?

Annars är det Verum Drickyoghurt som flyter ner i magen nu......går rätt ok!!!

Saker hon säger.......

Publicerad 2010-01-24 14:00:59 i Allmänt

Saker som hon säger.....



"Vem är då Petter kan man undra?! Jo vår svenske rappare som sjunger att vinden har vänt! Det har den verkligen!!! Jag har haft min dust av otur, olyckliga år och problem. Man går starkare ur olyckligheter och man har lärt sig sina läxor. Så mitt i när man står och tänker att allt är kört dyker Hon upp! Ordagrant! Hon pekade till och med vägen åt mig. Inte till sitt hjärta just då, men till en parkering. ;) Sen var vägen till hennes hjärta spikrak fågelvägen men lite vågig nere på vägen. =) Men att hon var HON rådde ingen tvivel om!!!

Hur som helst är jag så enormt glad att denna kvinna finns! Någon jag litar på. Någon som förstår och tröstar mig när jag är ledsen och nere. Någon ATT trösta när HON är ledsen och nere.

Hon har fått mig att ändra mig på många av mina invanda brister och fel och även såna som suttit i sen jag var barn. Hon FÖRSTÅR mitt bagage och tar sakta bort tegelstenar ur ryggsäcken och gör min kropp lättare och mer fri.

Hennes kärlek är större än något jag nånsin tidigare stött på. Inte van att kunna ta in vad folk säger, men när hon säger något så menar hon det och det gäller allt som kommer ur hennes mun. Det hon säger säger hon lika mycket med ögonen.

Tack för att du finns Therese!!!"

"Just nu sitter hon och tittar på TV och jag har svååååååårt för att inte kasta mig över soffkanten och attack-pussa henne. Tänkte dock blogga klart först... Tur är att vi har en spegel alldeles framför datorn och via den ser jag hennes vackra ansikte dä hon sitter och fnissar åt Simpson och äter godis. Har jag tur sjunger hon snart med i en låt också... ;) Bästa sångrösten jag nånsin hört!!!!!

Näääääää kan inte hålla mig mer nu!!!! So long!"

"Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!
Kär
Förälskad"

"Min stjärna, Och då menar jag inte den hysteriskt blinkande stjärnan söder på himlen utan min hysteriskt vackra flickvän Therese!!!! =)
Hon gjorde kvällen på Harrys alldeles strålande!!!! =D All nervositet hon haft var obefogad! Hon skötte det som den stjärna hon är. Jag och Jessica kom tvåa, det suger lite, ville ju vinna såklart. Men har ju redan vunnit det bästa av allt- både Therese och hennes hjärta!!! =) Hihihihi låter som en smörsångare, men inget jag kan rå för, säger bara vad hjärtat vill få ut genom fingerspetsarna!!! =)

Nu sitter vi i huset och dricker vin och äter ost och myser lite. =)"

Alla dessa saker säger hon, skriver hon, visar hon för mej varje sekund jag fårr vara med hemme.....
LYCKLIG!!!!
Älskar dej MARIA!


Som om tiden bara sprang.....

Publicerad 2010-01-24 12:40:57 i Allmänt

I natt kunde jag baskemej inte somna in.....sprollade som inte någon roll hur jag gjorde så kunde jag inte somna....trött va jag, men somna kunde jag inte, och det va som om tiden bara sprang förbi och vipps va kl 8 på morgonen, va va det för vitts att somna då lixom!?

Men ska försöka göra någon nytta idag, plocka lite.....tragiska är att vi har lite jul kvar hemma....ja men hur kan man orkna att ta bort det då man jobbat som en toka sen 26 december...sen legat sjuk, haft barn, jobbat, varit dålig, ont i magen....Inte prio ett att ta bort julen då man knappt orkar att laga middag!

Solen lyser idag, ser man all skit hemma bättre......FYYYYYYYYYYYYYY!

Ja då va snart denna månaden på detta året avklarat.....
Då får vi se vad nästa tar med sej, blir ett födelsekalas minst denna månad.....Gumman fyller år...=) Nu blir hon tantalora(Hon retar på sött mys vis med mej att jag är gammal, men jag är bara 4 månader äldre än henne) oc nu fyller hon 29 år!
Mitt lamkött....eller jag gillar inte lam, föredrar mitt vilt ;)
Men hon är inte så vild, hon är tam som en liten liten tissetatt!!!! men rätt gnutta vilt i sej för att fånga denna kattens intresse =)

Nu blir det en dans med dammsugaren......Tror dammet behöver tasbort....passa på medans jag ser SKITEN!

Jessica med danne och barn kommer förbi senare idag.......MYS mys!
Snart blir vi mera grannar =) YAAAAAAAYYYYYH!

50%

Publicerad 2010-01-23 15:17:57 i Allmänt

Då har killarna åkt till den andra 50%aren...........känns bra att dom åkte idag, fungerade verkligen inte med någon barnvakt då både jag och Maria jobbar!
Så nu sitter man här, ont i magen lite, stressat och är irri!

Bara att vänja mej antar jag.......

Jobb och ensammen till veckan!

Sovit.......Däckad......funderat!

Publicerad 2010-01-22 18:20:02 i Allmänt


Längtar tills det är mys med barnen igen.......vill att dom ska ha det mys!







Har sovit så länge idag, eller sovit och sovit, varit däckad verkligen!...............har ännu ont i magen, sjukhuset har gett lite råd och tipps på hur jag ska göra och vad jag ska äta för att det ska bli bättre...Apoteket blir det!
Dom tror att det är magkattar, och det känns bra ändå att få veta vad det är för skit jag har!
Sen att jag kräktes är nog för att jag inte får äta nått då det gör så ont i magen av allt jag äter, så nu är magen så tom, och mår illa bara därför!
Sen hade jag feber och sånt skit förra veckan på det, så det är en liten jävla hög av lite av varje som gör att jag mår som jag mår!
Ont har jag.......och en mage med inte nått i, mår inte bra av medicin heller!

Men att bli pigg det hoppas jag verkligen, känns verkligen inte bra alls av att må dåligt...........pallar inte av att vara sjuk, och tror att Maria är rätt less på att jag är sjuk också!
Tror att hon är SKIT less på det........
Hon ska åka bort ev snart med, blir borta några dagar, och då vill jag inte må piss!
Så jag hoppas att jag är frisk snart!

Idag har killarna ätit god maten........Frasiga wofflor(Hur det nu än stavas) och nu är dom nera och leker med alla leksaker nere...... dom är såååååå otroligt duktiga!
FAN va man är stolt över barnen.....Dom gör verkligen allt rätt!
Känns tråkigt att jag hafft dom denna veckan, men jag varit sjuk och sen jobbat.....Så har missat barnen varje dag!
LOVAR att nästa sväng jag har dom, blir det fan massa lek, mys och skoj..........det ska jag LOVA med hela mitt liv!
Knasiga kojan.....baka ska vi göra också......ja vi ska ha en full vecka med bara massa ROLIGT!
Lovar att vi ska till Kusinerna och Kroksta damerna.....
Vill Bjuda Helena och Stefan på Sushi...........vill göra nått då denna vecka gått åt att vara dålig!
JA om Maria är hemma.

Ikväll blir det kvälls mys med killarna hoppas jag, ska bli bollibompa....kvällsfika och sen natti natt, och JAG ska läsa en saga!
Ska handla hem så dom kan köra deras radiostyrda bilar!

Måste ringa min mamma och kolla hur hon mår på sjukhuset!

Åh nu längtar jag tills det börjar bli vår............känner att jag behöver lite mera ljus!
Nästa vecka då jag mår bättre, ska jag sola sorarium, tvinga på mej lite vitamin D.....behöver det!!!



Hur tänker dom!?

Publicerad 2010-01-21 21:42:35 i Allmänt

Jag har varit stor, och ska man vara ärlig är jag inte trådsmal nu heller, men ska jag och Jessica ställa oss sida vid sida, så är klart Jessica mindre än mej...ja alla är vi olika!
Men jag har vägt mycket mera än vad jag gör idag....Låg efter barnen kom på 120 kilo, och HATADE varje dag.....Jag va inte en stolt tjockis, jag va stolt över att vara jag, men jag va inte en sådan tjej som ÄLSKADE att vara stor....
Nu ligger jag på 75 kilo, kan gå upp, kan gå ner......... men är rätt nöjd här, har ett löjligt mål att väga 69 i sommar....eller ja någon gång!
Tack och lov att jag klarade att gå ner detta är att jag 200? ( minns inte om det va 05 eller 06 ) fick göra en Gp operation.........Opererade magen, och gick ner massa kilon.....
Skämt inte över att jag gjorde detta, det är så vanligt att alla opereras sej...........Bröst, näsor, hår in och hår bort, penisar ska förstoras, män opererar in inplantat i brösten, magen.........alla vill se bra ut, färgar håret, skaffar tattoos, piercar sej........JA you name it, alla gör allt, och det är så accepterat av alla, och det är inte nått knas att "folket" utsätter sej för dessa operationer.........för alla vill vara normal!!!"NORMAL"

Så jag har aldrig någonsin skämts över min operation, och tro mej, jag skämts inte över nått i mitt liv, inte över mit liv, hur jag ser ut eller hur jag valt att leva mitt liv!
Skämdes inte över min vikt heller, men det handlade inte om att jag ville vara snyggare.....att det va en operation för att jag va fåfäng.....utan jag ville inte vara tjock....ville inte vara stor, ha ont i kroppen, ville ORKA vara med killarna mina!

Jag vet hur det är att få blickar för att vara stor...........eller fet, och jag uppskattar så många små saker varje dag nu då jag är smalare än va jag va då!
Känner bara tacksamhet över hur mycket mera jag orkar, slipper ha ont i ryggen, nacken, föterna!

Men minns också tråkiga saker, nu på nyheterna är det att man ska behöva betala två stolar dåman vill flyga för att vara säker att få följa med och flyga.
Gillar inte att man säger att det är en Sjukdom att vara fet......tycker inte det är en sjukdom att vara fet.........eller är det det!?
Sjukdom att lida av alkolism och det är självförvållat.......Stor fråga, uprör nog många!
Klassade mej inte som SJUK då jag va stor.......

Någon Dl....

Publicerad 2010-01-21 21:38:18 i Allmänt

JA ha fått äta tre dl idag, försökte mej på lite varm soppa, skönt i magen, smakade bra, men gjorde ont sen!
Så jag fick inte i mej allt!
Skönt först, men sen va dej aj aj aj AJ i magen..... Barnen har varit så snälla idag....dom har barka lekt, och verklign varit underbara!

Nu sover dom......jag va tvungen att kolla in Alfa-kassan!

NU kommer min FRU hem..............som jag saknat henne

Spyr.......

Publicerad 2010-01-21 13:17:28 i Allmänt

Ordnade med barnvakt, va ett riktigt klipp och klistra, men tillsist så löste allt sej för idag....hundarna skulle till världens bästa Carin.....Barnen på skola, dagis sen fritids och sen skulle Jessica hämta dom och ha dom til kvällen då vi slutat jobbet!
Vaknade idag, klev upp och ordnade iväg stora killen till skolan, magen va knas, illa.....ont.....öm.... men det går säkert över!?
LA mej igen ett tag........men hade ont i magen, mår illa....
kliver upp, hjälper andra killen med frukost, försöker dricka lite, gör bara ont!

Maria kliver upp. hon gör sej klar, jag klär på mej med, försöker göra mej klar....
Hon sätter ut hundarna i bilen, Lilla killen med, ska borsta mina tänder, men hinner inte, för på toan bara vrider det sej i magen, kräks......har inte nått i magen, kommer bara reflexen att spy, men inte nått mera..........det gör så ont.......känns som om allt ska brista i magen!!!

Ringde jobbet........för vem vill köpa mat av mej på Sibylla då jag spyr!???

Vaken.....

Publicerad 2010-01-20 14:54:20 i Allmänt

Trött, rött och ännumera trött......Sjukt hur slut man kan vara i koppen, passar på att vara ledig idag för imorgon är det jobb som gäller, sen är det inte ro eller vila för än på måndag nästa vecka!

Så, de tär viktigt att vila upp mej massa....hur kan man vila upp sej då man är sjuk?
Hmmmmmmmmmmmmmmm, det är inte roligt att vara sjuk......
All tiden man har räcker inte till, man orkar ännu inte göra saker, nästan så man inte orkar gå på toa!

Hmmmmm KLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGAN hos mej idag känner jag.......ett klag bloggande idag...Fy för det!

Ska skriva nått skoj...... Att jag älskar mitt liv.......sjuk och allt!!!

Visa mej dina vänner ska jag berätta vem du är!!!

Publicerad 2010-01-20 02:10:15 i Allmänt

Så sant, men vad säger det om dej igentligen, om man lever i den fantasin att alla ska var perfeka vänner till dej och en avbild av dej själv, iallafall den bilden du vill utge dej själv för att vara!

Ska man vara så hård att dömma andra, att peka ut alla svagheter alla missar och alla fel som alla andra besitter, vara hårt med piska och spik för att peka ut andras svagheter och understryka dessa brister med SVART penna.....MÅNGA utropstecken.....
DU är felande, du har gjort detta, detta, sa dessa saker.....osv osv osv!
Men kan inte för en enda sekund kolla till sitt eget hem, kolla in sina egna meningar, sina egna handlingar och sina egna val av ord!
Är det därför andra kan vara så snabba att dömma andra, för att slippa bli dömd själv!!!?
Hatar de brister hos andra, som man själv besitter!

När ska man inse att saker blivit som det blivit av en anledning, och kanske den anledningen sitter hos dej!!!

Jag ber om förlåt....har försökt sträcka ut en hand, grattis, va roligt......men vad får man för det!!!?
FEL fel fel fel............. förstår hur Brasse kände sej då Magnus slog med mössan på honom då saker inte blev som HAN ville.......fast nu är det inte en mössa av tyg som slängs på mej.....Detta är så mycket mera än det!
Fel fel fel fel.........

När ska man se till sej själv.......?
Försöker se till andra, hur jag kanske sa vissa saker, och inser att OJ, fan detta blev verkligen fel......och kan jag, ber jag om förlåt...
Men hur kan man be om förlåt om inte någon vill höra, eller inte någon vill säga förlåt till dej då du tagit del för din del!!!
Eller jag kan be om förlåt för den saken jag gjorde, men har andra kunnat agera samma!?

Ja, visa mej dina vänner och jag ska berätta vem du är....

Jag säger då att jag vill ha mera vänner i mitt liv som kan göra fel, vara människor och såra, men vara människor och ärliga nog att be om förlåt då detta händer.....
Vill ha folk i mitt liv som kan stå påsej då det SKET sej som fan, kunna ge vika och ge med sej, säga förlåt, men du, fan detta blev fel, ska vi försöka snacka om det!
Har nog mera respekt för de människor som vill vara mina vänner som kan säga då jag gjort fel, som kan säga till att även den gjort fel!

Försökte sträcka ut en hand..............men inte någon mötte den handen för att även be om förlåt och försöka lösa saker........Synd..........saknar!!! Vi saknar........

När!?

Publicerad 2010-01-20 01:28:16 i Allmänt



Saknar dej.............
Hatar att vi två jobbar från varandra så som vi gör.....Hatar att jag inte får ha dej vid min sida på natten ch där då jag vaknar på morgonen....Gillar INTE att sakna dej såhär som jag gör!

Vi jobbar, det är bra.......men när ska vi ses!?
När ska vi två umgås på bara vi? Åka på ett Hotell kanske och bara slappa i två dagar, unna oss över att vi har jobbat så mycket som vi har...... Bara njuta av att inte någon kan nå oss på mobiler, bara ligga i varandras famn och höra våra hjärtan slå ihop till ett!

När kan vi det!?

Med familj som denna, kommer jag alltid ha det bra!

Publicerad 2010-01-19 17:51:30 i Allmänt

Jag kan bara skriva att jag har världens bästa familj!
Ligger hemma med feber har barnen som är hemma och pigga, men otroligt duktiga på deras rum, leker med deras saker, spelar spel och sammsas ändå, trotts att dom är killar och kan bråka för att dom VILL och kan nu då jag är maktlös!

Då knackar det på dörren, där står min svägerska.......
Hon hade läst på bloggen att jag inte va kry, tänkte på mej......skulle handla, så hon handlade lite hit till mej med då jag ligger hemma! även lite äpplen och godis hadde hon med dej!
UNDERBARA människa!!!
Började febergråta då hon hade åkt............
Fick dessutom blommor!
Så fina.

Kan bara säga att jag är sjuk och mår pesst, men med familj som denna, kan det aldrig bli jobbigt!
Vet att dessa människor finns vid min sida vad som än händer mej och barnen!
Grät av lycka....Tacksamhet över hur otroligt lycklig jag verkligen är!

Allt för pengar!?

Publicerad 2010-01-19 11:24:39 i Allmänt

Ja jag mår som ni läst innan kanske inte vidare SUPER idag.....ja det är rätt massa mycket SKIT, klagovisan på mej......
Jobbat som en toka, mamma sjuk, sovit dåligt, orolig, mera jobb, massa planering...Ja ni kan gissa er till allt knep och knåp, och det r inte direkt över ännu!!!!

Och sen har man alla dessa saker man behöver, måste(inte vill) göra....städa, diska, lagamat......JA alla dessa saker som krävs av en på en vardag i en helhet!

Lilla killen hemma med mej idag, av den anledningen att Maria jobbar, och jag mår som jag gör och inte komemr klara av att hämta eller lämna han pådagis, vill verkligen inte gå utanför husets väggar, inte tills jag är nödvädigt TUNGEN!

Lilla killen som nu är hemma med mej, han ska hjälpa till att göra dessa "INTE vill göra saker"
han håller på Dammsuga nu...........lilla killen min!

Har så ont i kroppen, vill ännu bara gråta!
Maria kommer inte hem kl 16 som planerat, utan IMORGON kl 16...och jag börjar kl 16 imorgon......så vi går om varandra igen....Och jag ska jobba FAST jag inte känner mej kry.......
Ska man göra ALLT för pengar!?Är pengarna mera viktig än kroppen och själen!?

Gråta stora Tårar.......

Publicerad 2010-01-19 10:31:55 i Allmänt

Fan fan och ännumera FAN.......

 

Så ont i kroppen, mår SKIT!
Igår låg jag helt däckad tills 18 på kvällen, då jag DROG mej till soffan, och där satt jag sen hela kvällen, somnade även på natten.........Trodde det skulle bli lite bättre idag, lite lindrigare, men helvette, det sitter kvar!!!
Less på att jag ska behöva må såhära.....och vila får jag inte göra heller, massa saker som ska och MÅSTE göras.....
Vet att MÅSTE har en elak klang......borde skriva att jag BORDE göra saker, eller att jag VILL göra saker.......för att få en bättre "ton" på det som ska göras!
Och maria tog på sej jobb.............mera jobb, inte bara jobb, utan mera!

Ska jobba skälv, mås dåligt, barnen hemma och saker måste göras, vill inte göra det, orkar inte göra det, men MÅSTE!!!'Diska, plocka........ja You name it!!!

Är inte en av dd gladaste dagarna idag......inte de bästa humöret jag är på, men tär på kroppen att ha ont, att vara trött, att känna så som jag gör!
Skallen vill klyvas, magen sprängas och kroppen gå i TUSEN bitar.............Och om jag skulle känna efter skulle jag börja gråta stora krokodiltårar!!!

 

///////////// jag

Om

Min profilbild

Thera Sebastian

Mitt liv, min egna lycka och att ta hand om mig så jag kan älska mina barn mina vänner och den familj jag har som bryr sig om mig till fullo. Vardagslugn i Örnsköldsvik/Borås med fart, men kärlek till Stockholm med fart och intensitet. Har det största ansvaret att respektera den jag är acceptera det liv som är mitt. Sjunger på bröllop, dop och begravningar, syns även till på andra ställen då det händer sej. Undersköterska med planer att börja studera. 2012 blev jag invald till Ordförande i RFSL Örnsköldsvik och brinner för att göra HBTQ personer rättvisa i den staden jag bor i. GBP opererad med en historia som sjuk efter att kroppen fick i sig för lite näring och lever idag för att ALDRIG bli så svag sjuk fysiskt och psykiskt dålig igen. Livet tog vändningar jag aldrig trodde och är starkare nu än någonsin med erfarenheter, sorg och hopp att jag fast misstag är värd att vara lycklig. Kärlek och Acceptans

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela