Thera.......

Livet för en Thera Sebastian i bilder och texter....

Men hallilåååååååååå inte i gåååååååååååååå(r)

Publicerad 2011-12-06 12:45:43 i Allmänt

Ja men jisses vad det är olusstigt att sitta här igen efter en såååååååå lång tid, inte varit vid en dator vidare mycket denna senaste tiden, med tillgång till Facebook på mobilen, så blir det inte vidare massa bloggande, Dessutom är våran lilla dator otroligt bråkig och omedgörlig för den mestadels påslagna tiden, så jag kommer mej som inte till att blogga, vet att datorn kaaaaaaaanske håller i någon minut bara.... Men Tjiiiii Änsålänge är den i fungeande läge och har ännu inte helt spontant DÖTT, så det får bära eller ej i denna bloggande stund.

Så vad ska man blogga om, är jag en klaga idag eller känns det som om alla toppen skojjsiga sakerna ska bloggas om stället!?
Måste erkänna att den klagande nerven ligger i fanskap idag och jag har en massa saker att bara vräka ur.
Kan ta en snabbisklagosektion i denna bloggen.
Sjukskriven, trött, dåligt järn och värden i kroppen, problem med magen efter GBP oprerationen 05, magsår som inte vill lägga sej, blåsljud på hjärtat som orsakats av för dåligt järn och andra minneraler i kroppen, läkartiden, telefontider, försäkringskassan osv.
Detta är bara toppen av isberget som just nu faller sej såååååå fint in i mitt liv.
Men det är mestadels bra och toppen OCKSÅ! =)
Som väger upp för det dåliga.
Turen är att jag kan och får vara sjukskriven, läkarna håller koll med prover och dropp och järntillskott, skickas till sundsvall och dom tar detta alvarligt med.
Problemet med försäkringskassan har alla och tur nog har jag en toppen chef som hjälper mej med den informationen som jag behöver, HOPPAS att kunna posta brevet till dom idag, vore bra med någon ersättning i December, JOBBIGT annars! *Fuck jobbigt*

Superduuuuper killarna kommer varje måndag på ojämna veckor och åker igen måndagar jämna, jobbigt och saknar dom då dom inte är hemma, men veckorna bara springer iväg, så jag hinner inte tänka att det är
helg så kommer dom ingen =). Vi har(mest maria med orken) har donat på deras rum och gjort deras lekrum i källaren startklart förra veckan, spel soffa bord, tv och massa annat skoj. ska målas och göras mera, men detta blev ett steg på vägen.

Eliyah, lilla skrutten är på julafton hela 11 månader, Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii våran lilla söting!=)
Han går snart den lilla Ûber killen, määäääster bäbis verkligen!!!!

För första året på EVIGHETERS EVIIIIIIIGHEEEETER(fatta vinken) så fast jag e sjuk och mår kasst, så känns det som om denna julen kommer bli såååå mysig.
Syster med man och barn(Sambo och son) kommer upp från Hultsfred den 17 december, ska verkligen bli såååå mysigt att träffa som och fira jul, inte hänt på massa många år.
Den 24 med barnen hos Mamma med alla syskon och respektive och barn, sen julen med bääääästa familjen Näslund....Underbara familj. Marias ena bror och familj kommer fira julen med oss där som alltid, Underbart.
Den 25 blir det julmys med min familj i Husum, mormor och mostrar och jag vet inte hur många det blir ska till Moster Mona och träffas där..... SKOJ! va inte igår om man säger så, va säkert 12 sist.

Känns härlgt och jobbigt på samma gång...... Som det ska vara med andra ord.

/Thera

Om

Min profilbild

Thera Sebastian

Mitt liv, min egna lycka och att ta hand om mig så jag kan älska mina barn mina vänner och den familj jag har som bryr sig om mig till fullo. Vardagslugn i Örnsköldsvik/Borås med fart, men kärlek till Stockholm med fart och intensitet. Har det största ansvaret att respektera den jag är acceptera det liv som är mitt. Sjunger på bröllop, dop och begravningar, syns även till på andra ställen då det händer sej. Undersköterska med planer att börja studera. 2012 blev jag invald till Ordförande i RFSL Örnsköldsvik och brinner för att göra HBTQ personer rättvisa i den staden jag bor i. GBP opererad med en historia som sjuk efter att kroppen fick i sig för lite näring och lever idag för att ALDRIG bli så svag sjuk fysiskt och psykiskt dålig igen. Livet tog vändningar jag aldrig trodde och är starkare nu än någonsin med erfarenheter, sorg och hopp att jag fast misstag är värd att vara lycklig. Kärlek och Acceptans

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela