Thera.......

Livet för en Thera Sebastian i bilder och texter....

Det ska jag unna mig....

Publicerad 2014-04-16 13:22:39 i Allmänt

Sötsuget va jobbigt.... så för att lindra blev det vaniljkvarg, två matskedar och en matsked ekologisk osockrad jordnötssmör för mig.
Har just ätit det och känner att det är bra.
Stillade suget och kommer utöka med att imorgon köpa kokos, kakao, och steviasocker och lakritsstång eller pulver, Måste testa pannakotta med smak av nått gott.
Någonting borde jag få äta på påsken känner jag.
Annars kommer det bli att jag faller tillbaka till ovanan igen då jag får sötsuget.
Bäst då att hitta jävligt bra alternativ och ändå utesluta onödigt med socker.
Köpte även nu hem kokosfett till kaffet, så jag får i mig det fett jag behöver.
Så sugen att i helgen göra Ketobollar, så ska nog lyxa med det då jag kommer jobba några nätter.


Det va skönt med en prommis idag, har lite lågt blodtryck så jag känner av att det snurrar för mig, så promenaden blev av det lugnare lilla varianten.
Skönt att gå på Ica sen, köpa blommkål, tomater, annat grönt och sedan grädde, smör och kokosfett.
Älskar att kunna handla det jag ska handla utan att falla för massa onyttigt.

Pratats en del om ekonomi och lchf... och då jag med lchf äter mindre, ännumindre med min GBP opererade mage, utesluter massa som får mig att spy, köper inget godis och onyttigt med mjöl, mindre som åker i soporna hemma också... så är detta billigt för mig.

Nu blir det att dyka ner i mina böcker igen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Thera Sebastian

Mitt liv, min egna lycka och att ta hand om mig så jag kan älska mina barn mina vänner och den familj jag har som bryr sig om mig till fullo. Vardagslugn i Örnsköldsvik/Borås med fart, men kärlek till Stockholm med fart och intensitet. Har det största ansvaret att respektera den jag är acceptera det liv som är mitt. Sjunger på bröllop, dop och begravningar, syns även till på andra ställen då det händer sej. Undersköterska med planer att börja studera. 2012 blev jag invald till Ordförande i RFSL Örnsköldsvik och brinner för att göra HBTQ personer rättvisa i den staden jag bor i. GBP opererad med en historia som sjuk efter att kroppen fick i sig för lite näring och lever idag för att ALDRIG bli så svag sjuk fysiskt och psykiskt dålig igen. Livet tog vändningar jag aldrig trodde och är starkare nu än någonsin med erfarenheter, sorg och hopp att jag fast misstag är värd att vara lycklig. Kärlek och Acceptans

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela